Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reser

Bort i oaser

Av grönska

Andas in i djupt

Lukta känn huden mjuk

Stanna kvar

Vill inte lämna de doftande blommorna

Ger så mycket glädje

Reser tillbaka inget val

Var gång lika vemodigt

Låt dagen alltid lysa 

Här och nu

Inombords finns alltid

Ett hem

Väntande




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-08 07:26



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
EN DIKT OM KÄRLEKEN TILL ETT SMULTRONSTÄLLE OCH ETT HEM.
2023-06-12

  alicja lappalainen VIP
hem ljuva hem!
2023-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP