Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malak

Idioter till människor
Är vi alla
Svaga själar
Sköra verktyg
Den rasande rymden
Över oss
Blottar vårt kalla förakt
För varandra
Om jag vill dö
Så låter ni mig göra det då
För helvete




Fri vers av hari lee
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-06-11 12:44



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Förlossning, smärta
en direkt kollision med livet och mänskligheten för vems skull ?

Dom enda som verkligen lever är dom som inte vill leva.






2023-08-27

  Kajan VIP
Knivskarp och utan pardon, i högsta grad läsvärd . Det är en konst att skriva så här .
2023-06-12

  AKT VIP
Precis! Håller med dig fullständigt!
2023-06-11
  > Nästa text
< Föregående

hari lee