Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En arbetsstund bland


Trottoarer

 

Trottoaränglarna satt på

Åkes Condis vid Hattavslagartorget

ängeln Vidar hade en stickad mössa

då han var flintis och frysen av sig även sommartid

 

De drack det skållheta kaffet utan mjölk och socker

totalförbjudet enligt chefen lite beskt smakade det

ängeln Vidar hade velat ha Ängblomste svagt

Chefen sa Nej inte under arbetstid

 

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-12 20:13



Bookmark and Share


  Sorunda-Pelle VIP
ÅKES Condis?
Var?
I Rimforsa eller kanske i Söderköping?
2023-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström