Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


arlaregn


Särlaregn


Nu behöver vi nederbörd
både särla och arla
regn till räddning av årets skörd
regn till blomma och svala

Är det inte som först då vi
överhopats av hetta
får en tanke med sans däri
som för oss vill berätta

för att jorden ska växa stark
är regnskuren oumbärlig
först då dropparna tagit mark
kan vår sommar bli härlig








googla gärna på särlaregn









Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-13 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP