Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


framtidstro


Vita tillfällen


Nu kommer de på rad
alla vita tillfällen

Skolavslutningar
med pirriga barn
nyinköpta skor och mittbena

blommor till fröken

Studentutspring
i vita kläder
mössor och blommor

tjo och tjim
lastbilsflak
trumpeter och hög musik

konfetti

Bröllop
med glänsande ringar
slöja med släp
och droppformad blombukett

Vita tillfällen

tron på framtiden
har aldrig varit högre
än just precis nu








Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-18 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP