Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan tusen tankar

Mellan tusen tankar
mitt hjärta går och vankar
Mellan hopp och missmod
den rör sig med sitt ekolod




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-18 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP