Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tidskapsel


Schatull


Allt det jag upplevt
och varit med om
kan ju inte vara borta
bara sådär

Nånstans inom mig
tror jag och hoppas
att tiden ska ligga förvarad
där i ett schatull

och vänta på mig
när jag en gång landar
på andra sidan tiden

Varsamt ska jag
med darrande händer
få öppna skrinet
och titta in i det

Tänk
alla härliga människor
jag mött genom livet
där finns de igen

och möter mig
mid sina glada skratt

Så vill jag tro
hur det sen blir
får jag tids nog veta




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-20 10:38



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Jag spännande o se vad som händer sen :)
2023-10-16

  Cikoria Blå VIP
Spännande.
2023-06-20
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP