Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dagslända


POFF!


Alla tårtor jag bakat
till fölsedagsbarn
även pajer
till årets student

alla inköp
i klädväg som matväg
jag gjort
alla tusen tankar jag tänkt

Alla kort som jag skrivit
med kär noggrannhet
alls verser som jag klurat på

känslor som strömmat
vemod jag känt
tårar i min ögonvrå

Dyrbara pärlor
trädda på tråd
glöm ej att vårda dem ömt

de är som dagsländor
lever en dag
sedan POFF!

nästa dag är
allt glömt




Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-21 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP