Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina fingrar spirar jesusljus



klivet av tåget i malmö
luften strömmar kring min hals
dina fingrar spirar jesusljus
glassen du bjöd mig på
skratten inga dikten kan beskriva
skratten





Fri vers av johii
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-11-05 20:43



Bookmark and Share


  kath
som kärleken då .. fina rader om det förtrollande i att andas kärleken ..nära
2006-11-06
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu