Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1029.RÖRANDE KRAFT...

RÖRANDE KRAFT...
av gula småmaskar
kröp ut! från flera hål i jorden
!!!!o,så mååÅåånga dem var!!!!!!
och insvepte efter blomning
mycket hägg,gräs och mark
med kvävande nät...

LIKSOM*BIBLISK
UPPENBARELSE*
LEVANDE ÄTS
AV LEVANDE!

och mänsklighetens utbrott
likt denna massa av småkryp!
I varje människa(jägare är värst)
döljs #ENPOTENTIELLMÖRDARE#

särskilt dessa drags egenheter
FRAMTRÄDER ALLTID
SKARPT i KRIG
mest hos ADAM
och även hos EVA
=###=
midsommar krypterar
###cyklopiskaurtavlan###
till knop¤¤¤knyte...
=###=pkbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-22 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP