Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn livrädsla

Jag känner mig lugn och livrädd samtidigt.

Som om jag är på rätt väg, men inte vågar lita till det.

Det känns som om skuggorna jagar mig var jag än går, men att lugnet distanserar mig från dem.

Lugnet omfamnar mig, och jag är fri.




Fri vers (Prosapoesi) av Dr_Peace
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-06-23 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace