Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad midsommar alla poeter!

Världen vilar

mellan natt och dag

- mörkret har sitt allvar,

ljuset sitt behag

tillvaron är stillhet,

är mötena med andra

vi som går bredvid

och ibland kan se varandra.

 

Världen vilar

med blommor i sitt hår

Vi äter, dricker, andas

av livet som vi får

Nu är det tid att leva

för dans, för doft, för sång

en dag och natt tillsammans

vid sirad blomsterstång

 

 

 




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-23 07:11



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Ja, nu går vi in i högsommaren - å den blir ju helt underbar...
Lev, lek,låt leva...
2023-07-01

  Kungskobran VIP
Glad midsommar på dig kära skrivarvän
2023-06-23

  Sturesdotter
Fastnar vid ordet sirad.
Sprött, milt och traditionsenligt.

Vacker rytm.
2023-06-23

  Öknens Ros VIP
Glad Midsommar! till dig också. :)
Fin dikt!
2023-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP