Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsaforism

Livet suger på ett eller annat sätt,
i magen,
i kroppen
eller bara allmänt.




Övriga genrer (Aforism) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-29 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP