Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jag flaggar för er


Ofattbart


Åttitusen -fattar inte
att ni läst mina försök

att fånga er
uppmärksamhet
mitt i er vardags
slit och stök

Min önskan är att
här förmedla
tankar från mitt eget liv

att söka finna
hopp och tröst
ur mina ögons perspektiv

Sjuttiniotusen
niohundraåttisju
tretton till jag hoppas läsa
texten uti detta nu
















Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-01 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP