Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vaka

jesus sa till sina
lärjungar
vaka
jag säger er
vaka
och de vakade inte
de somnade då han
som mest behövt
dem vakna
och nu inatt
har jag efter
många försök vakat
vet att jag kanske
sov en stund
på kvällen
men det vet
inte jag helt säkert




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-02 05:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP