Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuset i mörkret



för jag fann aldrig ljuset

men jag lärde mig uppskatta mörkrets ljusare stunder

och ensamheten

ensamheten är det enda som inte lämnat mig nu




Övriga genrer av Something2die4
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-15 00:48



Bookmark and Share


  Ali D VIP
fin

"been there"

Saalam Aleikum
2006-10-12

  Ezo
ensamheten kan ibland vara ens bästa vän :)
2006-08-16

    Inas
Kort, enkelt och fint. Bra skrivet, utan onödiga överflödiga ord.
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Something2die4