Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför ha ett hjärta när ett hjärta kan gå sönder


Jag slutade känna
den dagen du slog sönder mig
och sa att jag inte borde få andas mer.




Övriga genrer av Something2die4
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-11 01:33



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Känns igen..
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Something2die4