Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tattuerade Tårar


Så vacker

var aldrig natten

Förrän den natten

då jag fick somna

i din famn


Så starkt

har jag aldrig älskat

förrän du visade mig

din obeskrivliga kärlek


Så mycket sorg

trodde jag aldrig

skulle få plats i mig

förrän den dagen

du tattuerade in sår i mitt hjärta

och gav mig en anledning att ge upp mina andetag.




Fri vers av Something2die4
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-03 22:18



Bookmark and Share


    sårosa
titeln är smashing ... tycker om texten .. den är stark, och kan nästan höra den läsas typ med ett andetag mellan varje rad ..

tack!
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Something2die4