Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du glömmer mig




Du har glömt vad du gjort nu
nu när ditt egna samvete inte känns mer
så skiter du i hur jag mår
att jag fortfarande hatar dig
att jag bara vill skrika
ÄLSKA MIG DÅ FÖR HELVETE
för det är bara när du gjort något
och du vet att jag gråter som du finns där
FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT
dina ord gör så ont för jag vet


att imorgon är du och dina ord borta tills nästa
gång du sårar mig.




Fri vers av Something2die4
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-14 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Something2die4