Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en snöflinga i din hand

För det är när mörkret har lagt sig
som vi lär oss att se

Att även om skuggorna har gömt oss i all tid
Så kommer själen hitta ljuset

och om hoppet är din bästa vän då ska du aldrig svika din vän
för en dag faller lyckan ner som en snöflinga i din hand.




Fri vers av Something2die4
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-15 23:12



Bookmark and Share


    sårosa
för en dag faller lyckan ner som en snöflinga i din hand.
; vacker rad
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Something2die4