Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till din önskan



Jag var van vid att anpassa mig till hur dom ville jag skulle vara

nu när jag har dig
så vet jag inte vem jag är




Fri vers av Something2die4
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-18 22:43



Bookmark and Share


  Vildkärlek
sKIITbra =)
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Something2die4