Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag som trodde drömmarna iallafall hade lyckliga slut

När jag har somnat och drömmarna täcker min verklighet
Är jag där
Med dig
Jag ligger bredvid dig
Du skyddar mig från världen
Du skyddar mig från mig själv

Du sa för alltid

Precis innan jag vaknar till verkligheten
Går du
Utan att vända dig om
Fast mina tårar hörs av hela världen

Och när jag vaknat och tror att allt bara var en dröm
Inser jag precis som igår att drömmen är min verklighet.




Fri vers av Something2die4
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-01 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Something2die4