Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

shit vad jag önskar jag kunde skriva hur bra jag mår



efter all poesi man gråtit sönder så vill jag bara om endast för en dag känna

lycka och kunna göra den till ord





kanske kan jag leva på den dagen tills jag dör




Övriga genrer av Something2die4
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-21 22:03



Bookmark and Share


  Vildkärlek
Superstark
2010-06-18

    sårosa
men

du gjorde ju nyss det
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Something2die4