Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orons rum

Längst in i orons rum
finns det ett lugn
där får jag vila
en stilla liten stund
från alla associationer
och all förvirring
någon tar min hand
och en frånvaro blir till ljus

Den poetiska dörren har stängts
i min egen lilla tidsficka
där jag befinner mig




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-07-07 12:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vem tar din hand?

2023-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP