Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten dagavers *7/7-23


Vill börja med allt på samma gång
Tröttnar efter ruset i början
Hoppar från grej till grej
Allt känns så stort.
Har en lust och en längtan
Men vill göra allt på samma gång.
Alla drömmar står på kö
Kön ringlar sig bortåt... allt längre o längre
Och mina drömmar trängs och pockar på
Mendan måstena står och skrattar från en balkong
Förvissade om att de alltid måste komma först.




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-07 13:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, dessa måsten.
En pest är de.
2023-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP