Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bär bort mä

Hon ligger på en blomsteräng
och drömmer om karlar i sin säng
men vad har hon för rätt att drömma
när inre och yttre organ är ömma

soldater som vill ställa opp
tillskyndar snart i samlad tropp
med rosad kind och blodad tand
en lyfter henne upp i sin famn

och bär henne bort dit ingen kan se
genom busken de tränger alla tre
så magnifikt att va där allihop
och fäkta med svärd i ormens grop

djävulen firade stort det möte
som tågade fram uti hennes sköte
och ve den krigare som räds
att få blod eller smuts på sitt svärd!




Skapa | Skriva av Månfare VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-14 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP