Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1031.APUSAPUS...

*UNDER ETT SAFFRANS-
-FÄRGAT BERG
:::I have to topdeal
with a dinosaur!:::
VILAR EN SKATT*
OCH INGEN ERÖVRAR DEN!*
AMEN!

=%#%=#=%#%=#=%#%=
OCH EN BRÄSCH CHGENAST
"PLAY DUMB to fight"
IRODGÅNGdubbelGopak
tystar sig ej i klockan,
kryper in i tältKorsPiramider,

=###=

i väderhinkbotten är HIMLAKROPPEN
!so suUUUuper annoying!
att HOPVIRAD-ELD vänder om
hårda svanser i hårda cirklar=

=%#%=#=%#%=#=%#%=

########
*APUSAPUS*:::DO WE HAVE
TIME TO BE ANGRY ?:::
when the grave
swallows him =

YAAAP!WE DO!!!ADJÖ!
#Your moment's over?#kpbf
########




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-08 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP