Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


Ödet

 

Ödet det överraskar oss oftast
det är något som ingen riktigt kan förklara 
vi vet inte vad som kommer att hända  
men vi kan ju alltid försöka att förstå 
eller åtminstone försöka att acceptera ödet 
och att ödet på många sätt styr våra liv 

ibland är det bra och ibland är det mindre bra
men vi måste ändå alltid kämpa vidare  
för vi vet egentligen aldrig vad som väntar oss  
och det är kanske ändå just detta  
som ger oss en del av svaret på frågan 
om vad som egentligen är ...meningen med livet 

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-14 14:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Linjär tanke.

Livet kan tänkas ses cirkulärt, med olika slags krafter, där Ödet endast är ett i livets cykel, utplacerat någonstans i livet sekvenser. Andra krafter kunde tänkas vara Möjligheterna i livet, med flera krafter. Energier i kombination, om balanser om yin och yang?
2023-07-26

  Kungskobran VIP
Den huvudsakliga meningen med livet för alla levande varelser växter och insekter är att föröka sig och sitt släkte.
2023-07-15
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP