Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GW's picknick

Jag kan inte glömma vad jag såg
i väntrummet hos veterinären
Leif GW satt på en stam
med alkohol i artären

de grillade kött över öppen eld
med oljade plankor till tallrik uppställt
de rika går på picknick i de fattigas värld
romantiserar över elden i sin härd

I sagornas land är det mysigt att va
lite fattig och enkel
man njuter så bra
i torftighet av sovel och bröd
för en hungrig är det gott med mat

GW har för länge fläskat ut
stoppat dyrbarheter i sin trut
nu satt han på en stam
en föråldrad man
för rik för att inse hur det såg ut




Skapa | Skriva av Månfare VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-14 22:23



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Gillar GW men också din iakttagelse.
Det blir konstigt när 100 miljoner säger oj vad det är gott med falukorv.
2023-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP