Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spirande ovisshet

 

 

 

Tänk om ett litet, litet frö

en kaskad av lycka,

stjärnbeströdd väntan

och ögonblicklig kärlek

gror i mig?

 

Tänk om...




Övriga genrer av Agnes
Läst 551 gånger
Publicerad 2006-08-15 10:31



Bookmark and Share


  Albert
ja, tänk om...
önskar dig allt gott
fin rubrik
och det där fröet är en sån fin symbol för att allt är möjligt, t o m det allra minsta...
2006-08-15

  Spirit
Om du menar livsfröt som sen blir ett busfrö så hoppas jag verkligen att det gror.Den härligaste känslan, total lycka och harmoni.Lycka till!
2006-08-15

  Howlit
Gulp...*host*...harkel... Kaffet kom fel....

Ehhh...du är väl inte????

Eller???

Man KAN ju tolka det så... om man vill....(jag vill/gör det..hi hi )

Frö...gro...lycka... väntan....

Hmmm...rätta mej om jag har fel;)
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes