Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

***LASSE***STEFANZ***

Jag slår mig för bröstet och säger
livet är ju till för att levas
ja, och även med nå´n delas
och allra bäst blir det ju då
när Lasse Stefanz spelas på
då ju inget alls, för en sen felas
för av L.S:s musik både
kroppen som själen
på en väl helas, ja,
till och med den renas!




Övriga genrer (Kåseri) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-07-15 09:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Så en lyssnare delar gärna in, var grupp i själen möjligt fin, upplevelse är som att drunkna i ett sinnligt hav, där var annan grupps skuta går i kvav, som om 'Lars Krysters' aldrig blev till finaste vin...
2023-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt