Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn, en sommarmorgon

Små slag av vatten

mot vatten

 

när molnet från väster

släpper sin last

 

över skogssjön

 

 

Vi som är där

som vittnen till mötet

 

är tre simmande gäss

en falk på avstånd

 

och så det

jag hör röra sig

 

inne i strandsnåren

 

 

Ingen av oss

säger något

 

när tiden rör sig

sakta genom sommarens

 

stilla morgon

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-16 08:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint
2023-07-17

  Elinor Sörensson VIP
Fin naturlyrik.
2023-07-16

    Sefarge VIP
Ljuvlig "ordögon bedövande"
berörande naturpoesi! Som
stillar sinnet från världslig
orolighet och larm!
Tack för det!
;)
2023-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP