Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zrael



Och så allt det här
Redan sett, hört
Allt som också skulle komma
Och kommer igen
Blott kärlek är det värdefulla
Sök den




Fri vers av hari lee
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-16 10:39



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Vet inte va frågetecknet kom ifrån. Så många konstiga krafter
2023-07-16

    Lars Gullberg

Hari ! ?

Poesin är den osynliga kraft som endast hjärtat kan förstå.

Våra hjärnor matas med bilder, bilder, bilder. Raderna smetas ut i blod trycksvärta blod.

Så fint att läsa ditt frö i domedagens skymning

Fint att se dej igen. Liv.
2023-07-16
  > Nästa text
< Föregående

hari lee