Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur gör man


Slipas

Hur slipar poeten sina tankar
Hur vässas orden
Och på vilken sten




Fri vers av Kiffe
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-07-20 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kiffe
Kiffe