Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


most of the time

Läser Lundell Vardagar 4 dricker lite röd vin utanför vill sommaren inte riktigt
Sov länge utpumpad sen Stockholms resan tror jag har så svårt att komma ner igen typisk sjukdomstillstånd tror jag. Jag längtar så efter en kvinna igen för mycket tid utan ide och mening bara mitt eget race i samma hjulspår som igår det går bara på.
Mina hjältar är antingen döda eller blivit så gamla nu jag önskar att saker varade för evigt ibland. Som ett bra blandband full med Neil Young and Crazy Horse och jovisst Mr Lundell med Bob dylan han har ju typ levt 100 tals liv vilket myt vilken prestation.
Som tur är lever musik och litteratur för evigt !




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-20 15:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Most of the Time" - kanonlåt med Status Quo!

Lundell lever!
En seg kämpe.

Jag har tingat på "Vardagar 8" på bibblan.
Ser fram emot den.
2023-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal