Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ursäkta mej att jag finns till

ursäkta mej att jag finns till 

men jag vill vara med er bara 

 

lite till jag lever jag finns facktist 

till även om ni inte ser eller hör

 

mej eller så skiter ni i det eller 

bara inte bryr er om mej men

 

jag finns här jag lever mitt i

bland er se mej hör mej rör mej 

 

håll om mej eller be mej i alla fall

att dra åt helvete för då vet jag att 

 

ni i alla fall ser mej men tysnaden 

är total jag är som en skugga mitt 

 

i bland er jag finns där bakom er rygg 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-20 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten