Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet är fantastiskt

livet är fantasiskt livet är fantastiskt 

livet är fantastiskt intalar jag mej skälv 

 

dag in och ut kanske börjar jag tro på 

det till slut men friheten är för dyr

 

bakom låsta dörrar och fönster så det 

käns bara som en dålig lögn att livet är 

 

fantastiskt men jag måste ju försöka att

höja ribban vi har det ganska bra jämfört 

 

med andra länder hur dom lever sina liv 

i fångenskap men jag lever efter minna egna 

 

normer och jag vill ut nu jag har redan förlorat

så mycket så jag vill göra den sista tiden i min

 

frihet i mitt liv jag börjar bli för gamal för det 

här livet jag vill njuta av frihetens vind som 

 

ballsam mot mitt hjärta och ansikte och själ 

för livet där ute är fantastiskt som många tar 

 

förgivet är en av minna drömmar att komma 

ut i friheten och börja leva jag är redo nu mer 

 

en någonsin 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-20 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten