Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet börjar med några steg

lvet börjar med några steg sedan

ett språng in i framtiden in i nya 

 

äventyr vunen och förlorad kärlek 

skratta gråta och slicka sinna sår 

 

när man tror sej funit den rätta så

blir till en början två till tre och så 

 

vidare om det vill sej väl dubbel eller 

trippel lycka barn är så underbara om 

 

man behandlar och fostrar dom rätt för 

barn kan gå till skolan eller göra stora 

 

rubriker det är så tragisk utvekling i dag 

men även fantastiskt skillnaden är hår fin 

 

men vi växer i från det förflutna in i frmtiden 

vi väljer oftast våra vägar till glädje skrat eller 

 

vrede och hat men det kommer en dag vi måste 

välja hur vi vill bli i hågkommna så är du fel ute 

 

vänd om gör rätt alla vet vad som är rätt eller fel

offtast men många bryr sej inte eller skiter i det 

 

men det kommer en dag i ditt liv du ska försonas 

med dej skälv så ta och välj rätt väg nu så slipper 

 

du gå så långt och lida i onödan ge upp det gamla 

om det inte känns rätt i ditt hjärta och själ




Fri vers av den nakna poeten
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-20 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten