Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att drömma mej bort till ett nytt liv

ensamheten har tärt på mej en längre tid 

men i dag fick jag ett råd av en vis man 

 

fantisera dröm dej bort till ett annat liv 

till en annan värd och det ska jag göra nu 

 

sten för sten ska jag bygga mej mitt slott 

i friheten långt bort i från den fångenskap

 

som jag lever i nu men jag måste säga att den

och så har varit bra den har hållt mej vid liv

 

den har gjort mej mentalt stark men det var 

jag i försej redan innan och så för många har 

 

valt att avsluta sinna liv på dena väg runt om

kring mej jag har alltid undrat varför för vi föds 

 

alltid med en morgon dag full av nya möjligheter 

men nu ska jag fantisera och drömma mej bort 

 

vad som väntar mej i framtiden om jag är villig att 

ta stegen och det är jag mer en någonsin men det 

 

känns nervöst för det är längesedan jag umgicks med 

vanliga mäniskor och jag vet inte hur dom dömmer mej 

 

nu när dom vet min bakgrund det gör inget om dom

ser ner på mej för jag ser upp till dom i hela mitt liv har 

 

jag nästan alltid varit nertryckt eller känt mej åtsidosatt 

eller känt mej att jag har skiljt mej från mängden att jag 

 

på något sätt är mindrevärd men jag tror att mycket av det 

sitter i mitt eget huvud i vuxen ålder men det har hängt med 

 

i från en tramatisk barndom men då hadde jag fantasier och

drömmar som krossades i vuxen ålder och jag på något sätt

 

gav upp mitt liv mitt hopp slocknade jag ställde in mej på att 

aldrig bli någon eller något att jag inte klarar av något jag har 

 

säkert tryckt ner mej skälv mycket och så jag har låtit för många 

negativa frön växa i mitt huvud som andra har satt ditt mej jag 

 

har fått dom att växa utan att sätta stopp för det för jag vet inte 

skälv hur jag funkar jag har fått proa mej fram på olika vägar jag 

 

har left efter mina egna inpullser och infall i blindo men nu ska

jag börja drömma och fantiser igen jag ska ut på äventyr igen 

 

det ska bli roligt det har jag inte varit på sedan bardomen jag

tackar den som tippsade mej på poeterna för jag har aldrig tänkt

 

på det skälv jag har glömnt den förmågan att bygga en ny värld 

av lufft 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-20 21:09



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Drömma och fantisera är bra!
2023-07-20
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten