Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det började med några steg

allt började med några steg i friheten 

oskyldiga och oskuldsfulla men det gick 

 

över fort eller i en axelerande fart i alla

fall jag kan inte fatta vad som hände nu 

 

när jag sitter här i ett litet rum visligen 

garderob och en säng och ett fönster med

 

vacker utsickt men en då där ute finns en

hel värld att beskåda i friheten jag är inte 

 

tillfredställd med det liv jag lever nu jag

vill hem till baka där jag kommer i fråm 

 

Åkersberga där jag hör hemma vad hände 

allt bara försvann över en natt käns det som 

 

men många många år har gott nu i fångenska 

det här är inte skansen mej jag förstr nu hur

 

djuren känner sej men det finns dom som har 

det väre jag ska inte klaga för det hjälper inte 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-07-20 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten