Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ungpitt

ponera att jag
inte har evigt liv
och därför aldrig
nånsin
får utlopp
för min kärlek
till jakobs rakel

blir aldrig
mera ungpitt
för kvinnsen

onödigt förstå
vad en kvinna
vill ha
om man inte
får uppleva
det man
som jag
trängtat efter i
snart trettio år




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-21 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP