Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

huvudet fortsätter dunka



ditt hjärta och din
hjärna byter plats
tankarna kryper ur ditt bröst
du tror du ska dö
i ditt huvud fortsätter dunkandet
fortsätter






Fri vers av johii
Läst 476 gånger
Publicerad 2006-08-15 15:10



Bookmark and Share


    Camillaa
Betydelsefull och väldigt intressant
Den säger mycket trots att orden bara
går på några ynka rader
/ C *
2006-08-25

    olyckan
det blir en favorit, den är så mitt i prick
2006-08-21

    vilsen
intresant text. verkligen. och jag är nyfiken på vad du tänkte när du skrev den, eftersom jag själv kan tolka den på flera sätt. jag älskar och sparar den ! härligt att du är tillbaks =)
2006-08-15

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Nu stör ingenting längre. Först nu förstår jag diktens handling. Och den växer!
2006-08-15

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Gillar den. Men att dikten börjar med omvänd ordföljd får min allergi för dylika utföljder att blossa upp i röda utslag.
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu