Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


"Sent skall syndaren vakna"

 

Så oerhört stilla föll där
en himmelsk glöd

det skapades en aura
runt vår jord

just där under månens
rosa skimmer

då när jag viskade
mina falska kärleksord

och jag höll dig
så hårt och nära

när jag kysste
dig på kinden

jag såg ditt så helt
underbara leende

då när vår kärlek
för alltid spreds för vinden

detta som då var
vår alldeles egen sommar

men jag bara vände om
och gick

för jag stod där med
min livslögn

och det var bara en känsla
som jag fick

ja visst jag var nog
en riktig idiot

för det fanns alltid
något annat

något som alltid lockade
mig bort

vilket jag nu sedan länge
har förbannat

och nej jag sa aldrig
ett farväl

då när mitt ego
var förstorat

men där i mitt minne
finns du kvar

och jag kan först nu se
vad jag förlorat

ja så sent skall syndaren
alltid vakna
men han har ändå skapat
sin historia
han som endast levde
sitt liv för ruset
och han som sedan länge
förlorat sin gloria

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-24 12:00



Bookmark and Share


  Månfare VIP
Vacker bild!
Tur syndaren kom till insikt till slut, det hade hon nog velat veta om.
2023-07-25

  Kungskobran VIP
Kärleksruset är det enda rätta ruset.
2023-07-25
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP