Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jahopp.

Vädret på sjön slår kraftigt om
så typiskt svenskt
från sommar till storm

men befolkningen står helt viss
under träd och kvist
och sätter tryggt sin lit
till solskenets snara återvisit

och med vädret följde jag
på bädd av mörka moln ett slag

för innan stormen fördrivits
och solen återvänt
har jag ånyo sjukskrivits
fast nu till femti procent






Skapa | Skriva av Månfare VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-25 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP