Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


"Även om summan är konstant"

 

Även om summan
fortsatt är konstant 

av alla de märkliga valen
som jag har gjort 

är det faktiskt inget
som jag kan förklara 

nej för livet det har gått
alldeles för fort

det händer att ångesten
bränner i mitt bröst 

av alla dessa tunga
sorger som jag bär 

och detta som då ger
andra mänskor makt 

att med sitt förakt
beskriva den jag är

men en dag skall hoppet
kanske ändå segra 

även om vägen dit
den kan bli lång 

ja jag ska faktiskt
springa den sista biten 

om jag nu kan finna ljuset
än en gång

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-07-26 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP