Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1034.I NEED MY PEASE!

säLLskap som = MOLN =
ändrar sig ständigt...

bländar på dagen
på natten/vilket syfte ?

om DET icke känner
igen sin reflektion...

¤=%¤%=¤

1....DU...SoOoVER
2.I NEED MY PEASE!

1."But My female confidence"
höjdes priset på.
2.Aaa...PANT$burkar..KLÄMmER
IHOP dina näsor med!?

1.Yess!-TJuVARSKuRK-%%%-
TILL MUNSBITar och KRIG
BOrRrAR SVARTa HÅL I $$$!
2.Åh,dess överskott åt
upp kvarlevorna!

1.Därför:I´ve lost my joy!
2.MY GOODNESS,me too...
men nu väntar jag...
på SAMUM$RELIKT!

#=###=#
X.I denna hurtigt sömnlika tid
gnisslar INTE ALLA DÖRRAR!
DÄR kvävd HIMMELSGLOB
spränger seklets tystnad
i bitar..........OJDÅ!!!pkbf
#=###=#




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-29 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP