Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
__


Nattväcka

Där! Ser du? Längre fram älskling, längre in mot land...
Där ska vi lägga till, om än bara för en natt.
Säkert och stadigt närmar vi oss brynet medan fören delar strandkanten så mjukt.
Jag hoppar av, sträcker fram min hand.
Du räcker efter den och med ett nätt steg fjättar du i land...
Vi är i hamn.
Dina steg följer så lätt och den annars så tunga sanden bär inåt stranden.




Skapa | Skriva av PEFJ - Poesi
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-30 11:56



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Ett strandhugg i livet när det är som bäst. Fint beskrivet.
2023-11-11

  Kungskobran VIP
Fint, levande
2023-08-04
  > Nästa text
< Föregående

PEFJ - Poesi
PEFJ - Poesi