Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


"Kärlekens kod"

 

Ja jag står ensam här
på alla strändernas strand
och jag bär en hoppets blomma
i min så kalla hand
med stjälken jag skriver
mina allra vackraste kärleksord
där i havsstrandens
så regnvåta sand

för det finns en regel att livet
det går upp och går ner
men att alla dalar de kan bli
allt för många
det händer att jag 
för min egen framtiden då ber
och att just hoppet blir allt
jag vill fånga

där i min strävan mot ljuset
kanske ändå framtiden finns
och det är denna tanke
som nu förgyller mitt mod
för där i drömmen jag gömt
allt det goda jag minns
som skall ge mig en nyckel
till kärlekens kod

för jag vill vandra mot mitt mål
med självklara steg
dit där jag då kan hitta
mina saknade svar
där heller ingen
kan kalla mig ytlig och dryg
för hoppet på kärleken
är allt jag har kvar

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-07-31 12:13



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint om längtan efter kärlek.
2023-08-01

  Kungskobran VIP
Längtan, längtan….
2023-07-31

  Blått Norrsken VIP
Mycket fint skaldat med äkta känsla av att fånga ljuset och kärleken . Fint med din röstinspelning
2023-07-31
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP