Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


"I sinnlig njutning"

 

En sydvästlig kuling viner
över den så karga sandstranden

jag står där mitt i
vågornas saltvattenstänk

vågor som styrs av en
ännu levande golfström

min blick den fastar som alltid
på måsarna

de guppar upp och ner
i takt med dyningarna

där alldeles i början
av den Atlantiska oceanen

doften av salt, tång och våt sand
slår emot mig

en fysisk sinnesförnimmelse
som fyller mig med vällust
trots att sommaren nu håller på
att överge mig

jag sitter där fängslad
av naturens eget skådespel

denna känsla som skapar
en näst intill erotisk upplevelse
och som sänder en sinnlig njutning
genom min kropp

ja just där och då blir jag själv
och havet till ett

och just i detta nu blir allt
till en självklarhet
detta är nämligen till stor del…
meningen med livet

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-01 10:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Havet fascinerar, livets uppkomst.
2023-08-01
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP