Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natten




Du
fröken K,
kommer rusande
i nya vackra nylonstrumpor
de där med söm
och viftar med ett glödande pass i handen.
Du vill att jag som psykolog
uttalar mig om drömmen
vi befinner oss i
för då ska jag få suga på din fot
och se dig lyfta bort din röda bh.

Jag undrar så
om du tvekar över
det pass-ande
i ditt glödande sinne
och om det kan skada din identitet.

Du frågar vad jag tror.

Jag tar av dig dina skor
och säger att det kostar ingenting
att visa vem man är.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-05 05:56



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så kallad fotterapi.
2023-08-06

  Gunnar Hilén VIP
Låter mycket bra Anna !
2023-08-05

    ej medlem längre
Röda sandaletter!
2023-08-05

  alicja lappalainen VIP
Fotsvamp - 1177

1177.se
https://www.1177.se › vartor-och-svamp › fotsvamp
Vid fotsvamp flagnar eller fjällar huden mellan tårna. Det är vanligt att det kliar och svider. Ibland kan det bli sprickor i huden. Barn under tio år får ...

2023-08-05

  Gunnar Hilén VIP
Tack, det var rolig början på lördan.
2023-08-05

  Koloristen
Men du, det här var riktigt bra.
2023-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP